Bekvämt och tryggt för dig

För att du ska få en så bra användarupplevelse som möjligt använder vi inom ramen för GDPR cookies på vår webbplats. Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EUs medlemsländer och ska stärka enskilda personers rättigheter över hur företag, myndigheter och organisationer får samla in och använda deras personuppgifter.

Cookies

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Vissa funktioner på vår webbplats kan då fungera sämre.

En cookie (kallas också kaka eller brödsmula) är en liten textfil som en webbplats begär att få spara på besökarens dator. Cookies används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Informationen i cookien kan också  användas för att följa en användares surfande på webbplatser som använder samma kaka.

Vi använder cookies i första hand för att underlätta analyser av trafiken på vår webbplats. Vi använder oss av Googles webbaserade analysverktyg, Google Analytics. Med hjälp av det kan vi hela tiden arbeta för att förbättra webbplatsen och därmed höja användarupplevelsen för dig som besökare.

Du kan lugnt surfa vidare här hos oss på Kustkonst, inga personuppgifter om dig som besökare såsom e-postadress eller namn sparas så länge du inte fyller i ett formulär eller kontaktar oss via e-post.

Behandling av personuppgifter

När du kontaktar oss, registrerar dig som medlem och/eller deltagare hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med det godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Du har enligt GDPR rätt att få ta del av den information som finns registrerad om dig. Vi lagrar dina uppgifter så länge du är medlem i Kulturföreningen Kustkonst och därefter i ett år.

Personuppgiftspolicy

Kulturföreningen Kustkonst sparar uppgifter om namn, adress, mailadress, telefonnummer och betalningshistorik. Detta för att hålla dig uppdaterad om vår verksamhet och för att kunna fakturera medlemsavgiften. Alla personuppgifter hanteras med sekretess och säljs eller lämnas aldrig vidare, utan används enbart för Kulturföreningen Kustkonsts syften enligt lagen om GDPR.

GDPR-ansvarig

Kulturföreningen Kustkonst har utsett en GDPR-ansvarig person i sin styrelse.

Läs mer om GDPR, cookies och elektronisk kommunikation på Datainspektionens hemsida.