TACK TILL

SPONSRING & STÖD

HJÄLP OSS ATT SPRIDA SKAPARGLÄDJE I HAMRÅNGEBYGDEN

Kustkonst - en dundersuccé

2018 var det premiär för Kustkonst – Hamrångebygdens stora konst- och  hantverksrunda. Det blev en dundersuccé och många av våra utställningslokaler slog både besöks- och försäljningsrekord!

  • Vi var nästan 60 utställare, i 12 lokaler på 6 orter runtom i Hamrångebygden.
  • Ca 50 % av besökarna kom från Hamrångebygden, resten kom från bl.a. Gävle, Sandviken, Ockelbo, Söderhamn, Uppsala och Stockholm.
  • Vi fick bra spridning i media, både print och digitalt.
  • Tack vare en massiv marknadsföringsinsats syntes vi på många ställen i hela Gävleborg och i olika kanaler på webben.

Kulturföreningen Kustkonst är en ideell förening som drivs av engagerade kreatörer i Hamrångebygden. Vi brinner för kreativitet och skaparglädje.

Förutom att arrangera konst- och hantverksrundan, sprida skaparglädje i Hamrångebygden året runt genom att aktivt informera om våra duktiga hantverkares och konstutövares verksamhet på vår hemsida och facebook.
Vi vill också få möjlighet att driva konstprojekt med ungdomar i bygden.

Nu behöver vi din hjälp

Genom att sponsra Kustkonst visar man att man är med och stöttar konst och kultur för både vuxna och ungdomar i Hamrångebygden.
Du väljer själv vilket paket som passar ditt företag bäst och betalar grundpriset, eller mer om du känner att du vill bidra lite extra.
Som tack erbjuder vi ditt företag spridning via våra marknadsföringskanaler.

Vi har två typer av sponsorpaket
Bas

Du får din logotyp på flera ställen på vår hemsida (den länkas förstås också till ditt företags hemsida), ditt företagsnamn i vår folder och på vår affisch (eller logotyp i mån av plats), vi presenterar våra sponsorer på Kustkonsts facebooksida. Vi sprider dessutom information om Kustkonst i många kanaler på webben och når på så sätt en stor målgrupp.

Det här paketet passar alla typer av företag.
Grundpris: 500 kr (gärna mer)

Premium

Förutom allt som ingår i baspaketet får du också ditt företag presenterat med text, bild och logotyp på Kustkonsts hemsida, kustkonst.se; dels på startsidan, dels på sidan "Äta & bo" (sidan heter nu "Mat & dryck").

Det här paketet passar företag som erbjuder mat och boende i Hamrångebygden.
Grundpris: 1 000 kr (gärna mer)

Tack för att du stöttar Kustkonst!

KLART VI HJÄLPER TILL

RING OSS PÅ 0762-18 65 73 ELLER MAILA VIA KONTAKTSIDAN

Facebook
Facebook
Twitter
Pinterest
RSS
Google+
https://kustkonst.se/sponsorer">