TACK TILL

Huvudsponsor
Vill du också synas här? Sponsra Kustkonst!

 

SPONSRING & STÖD

HJÄLP OSS ATT SPRIDA SKAPARGLÄDJE I HAMRÅNGEBYGDEN

Kustkonst - en dundersuccé

2018 var det premiär för Kustkonst – Hamrångebygdens stora konst- och  hantverksrunda och vi fortsatte 2019. Det blev en dundersuccé och många av våra utställningslokaler slog både besöks- och försäljningsrekord!

  • Vi var över 60 utställare, i 18 lokaler på 8 orter runtom i Hamrångebygden.
  • Ca 50 % av besökarna kom från Hamrångebygden, resten kom från bl.a. Gävle, Sandviken, Ockelbo, Söderhamn, Uppsala och Stockholm.
  • Vi fick bra spridning i media, både print och digitalt.
  • Tack vare en massiv marknadsföringsinsats syntes vi på många ställen i hela Gävleborg och i olika kanaler på webben.

Kulturföreningen Kustkonst är en ideell förening som drivs av engagerade kreatörer i Hamrångebygden. Vi brinner för kreativitet och skaparglädje.

Förutom att arrangera konst- och hantverksrundan, sprider vi skaparglädje i Hamrångebygden året runt genom att aktivt informera om våra duktiga hantverkares och konstutövares verksamhet på vår hemsida och facebook.
Vi vill också få möjlighet att driva konstprojekt med ungdomar i bygden.

Nu behöver vi din hjälp

Genom att sponsra Kustkonst visar man att man är med och stöttar konst och kultur för både vuxna och ungdomar i Hamrångebygden.
Du väljer själv vilket paket som passar ditt företag bäst och betalar utifrån grundpriset så mycket du känner att du vill bidra med.
Som tack erbjuder vi ditt företag spridning via våra marknadsföringskanaler. Se mer info om våra sponsorpaket här intill.

Fyll i formuläret nedan och betala in den summa du väljer till bg 579-8590.

Har du frågor eller vill diskutera ett utökat samarbete är du förstås välkommen att kontakta oss. Ring Aja Axlund, ordförande, på 0762-18 65 73 eller fyll i kontaktformuläret här.

Vi har tre typer av sponsorpaket
Brons

Du får din logotyp på flera ställen på vår hemsida (den länkas förstås också till ditt företags hemsida), presentation på Kustkonsts facebooksida. Vi sprider dessutom information om Kustkonst i många kanaler på webben och når på så sätt en stor målgrupp.

Det här paketet passar alla typer av företag.
Grundpris: 1 000 kr (gärna mer)

Jag väljer brons

Silver

Du får din logotyp på flera ställen på vår hemsida (den länkas förstås också till ditt företags hemsida), ditt företagsnamn i vår folder och på vår affisch (eller logotyp i mån av plats), vi presenterar våra sponsorer på Kustkonsts facebooksida. Vi sprider dessutom information om Kustkonst i många kanaler på webben och når på så sätt en stor målgrupp.

Det här paketet passar alla typer av företag.
Grundpris: 2 500 kr (gärna mer)

Guld

Förutom allt som ingår i övriga paket får du också ditt företag presenterat med text, bild och logotyp på Kustkonsts hemsida, kustkonst.se; dels på startsidan, dels på sidan Sponsorer. Har du restaurang, café, bed & breakfast eller säljer du lokalproducerat mathantverk i Hamrångebygden presenterar vi dessutom ditt företag på sidan Mat & dryck.

Det här paketet passar alla typer av företag och är extra bra för företag som erbjuder mat och boende i Hamrångebygden med omnejd.
Grundpris: 5 000 kr (gärna mer)

Tack för att du stöttar Kustkonst!

Sponsra Kustkonst
Skriv den summa du vill sponsra Kustkonst med
Click or drag a file to this area to upload.
Filen måste vara anpassad för webb. Filformaten jpg eller png går bra.
Här kan du skriva ett meddelande till oss på Kustkonst

KLART VI HJÄLPER TILL

RING OSS PÅ 0762-18 65 73 ELLER FYLL I FORMULÄRET